Forma do pieczenia chleba Emile Henry Les Spécialistes, czarna
Podstawowy | 0 | |
Magazyn HURTOWNIA | 2 | |
Magazyn WIRTUALNY | 100000 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 |
towar niedostępny
Opis
Naczynie przeznaczone do wypieku każdego rodzaju chleba, np. żytniego, bezglutenowego, na zakwasie. Wykonane ze specjalnej, ogniotrwałej ceramiki (żaroodporność do 270 stopni C).
Właściwości ceramiki, pokrywka w kształcie kopuły z dwoma otworami i dwa otwory w dnie zapewniają dobry wzrost ciasta, cyrkulację powietrza i idealny poziom wilgoci podczas pieczenia. Efekt - chrupiąca, złocista skórka i miękki miąższ.
Minirowki na spodzie formy zapobiegają przywieraniu ciasta.
Opakowanie prezentowe.
Wykonano we Francji.
Dane techniczne
Kolor | grafitowy |
Materiał | ceramika |