Nóż do obierania Tojiro Zen 7 cm, z dębową rękojeścią

FD-560D Tojiro Tojiro
279.00 PLN
Produkt chwilowo niedostępny.


RODO
Administratorem Twoich danych osobowych jest Czerwona Maszyna 2.0 Karolina Gil Natalia Kasperowicz Sp.J. z siedzibą w Krakowie (30-149), przy ul. Balicka 56. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w szczególności w celu umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną oraz pełnego korzystania ze sklepu Czerwona Maszyna, w tym dokonywania transakcji w sklepie. Umożliwiamy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych. Czytaj pełną treść: Ochrona Danych Osobowych

Specyfikacja i dane techniczne

Kod producenta
FD-560D
Wymiary
Długość ostrza: 7 cm
Materiały
Stal, drewno

Opis produktu

Japońska jakość! Ręcznie wykuty nóż stworzony do obierania warzyw i owoców oraz wydrążania z nich niepotrzebnych części. Charakterystyczne zakrzywienie pozwala szybko i łatwo usuwać z jego pomocą pestki i oczka.
Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla („DP”) stawia te noże w światowej czołówce ostrości. Seria Zen z dębową rękojeścią to noże wykute ręcznie z 3 warstw szlachetnej stali węglowej (ultratwardy rdzeń - VG-10 i 2 warstwy stali chromowanej nierdzewnej), w skomplikowanym procesie, który nadaje im ekstremalną ostrość! Ergonomiczna rękojeść jest obrabiana ręcznie, z szlifowanego dębu japońskiego o kształcie tzw. kasztana.
Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii i kunsztu opanowanego przez wieloletnią tradycję.

Marka

Japońska marka Tojiro specjalizuje się w produkcji niezwykle ostrych noży kuchennych, których doskonałość wynika z wiedzy i doświadczenia przekazywanego z pokolenia na pokolenie. Nieustające poszukiwanie ostrza perfekcyjnego sprawia, że noże Tojiro znane są dziś i cenione przez największe sławy kulinarnego świata. Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla („DP”) stawia te noże w światowej czołówce jakości i ostrości. Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii.

Opinie

0,0 średnia ocena klientów
0 0 5 0
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Bądź pierwszym i Dodaj własną opinię