Nóż do porcjowania Tojiro DP3, 21 cm

F-826 Tojiro Tojiro
579.00 PLN
Produkt chwilowo niedostępny.


RODO
Administratorem Twoich danych osobowych jest Czerwona Maszyna 2.0 Karolina Gil Natalia Kasperowicz Sp.J. z siedzibą w Krakowie (31-429), przy ul. Łukasiewicza 3. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w szczególności w celu umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną oraz pełnego korzystania ze sklepu Czerwona Maszyna, w tym dokonywania transakcji w sklepie. Umożliwiamy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych. Czytaj pełną treść: Ochrona Danych Osobowych

Specyfikacja i dane techniczne

Kod producenta
F-826
Wymiary
Długość ostrza: 21 cm
Materiały
Stal, drewno

Opis produktu

Profesjonalny nóż do porcjowania autorstwa japońskiej marki Tojiro, która specjalizuje się w produkcji niezwykle ostrych noży kuchennych. Przeznaczony szczególnie do plastrowania i porcjowania mięs, pieczeni, szynek, zwłaszcza po upieczeniu produktu. Cienkie i wąskie ostrze pozwala na uzyskanie idealnych plasterków mięsa, bez niszczenia i szarpania jego struktury.
Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla („DP”) stawia te noże w światowej czołówce ostrości. DP3 – trzywarstwowa stal szlachetna wysokiej jakości, twardość ostrza: 60+/-1 HRC, i ergonomiczna rękojeść „ECO Wood” będąca połączeniem profilowanego drewna pochodzącego z recyklingu i wstrzykiwanej pod ciśnieniem żywicy. Rączka jest niezwykle wytrzymała i odporna na zmiany temperatur.
Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii.

Marka

Japońska marka Tojiro specjalizuje się w produkcji niezwykle ostrych noży kuchennych, których doskonałość wynika z wiedzy i doświadczenia przekazywanego z pokolenia na pokolenie. Nieustające poszukiwanie ostrza perfekcyjnego sprawia, że noże Tojiro znane są dziś i cenione przez największe sławy kulinarnego świata. Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla („DP”) stawia te noże w światowej czołówce jakości i ostrości. Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii.

Opinie

0,0 średnia ocena klientów
0 0 5 0
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Bądź pierwszym i Dodaj własną opinię