Nóż do porcjowania Tojiro DP3 24 cm
Cena regularna:
towar niedostępny

Podstawowy | 0 | |
Magazyn HURTOWNIA | 11 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 100000 |



Opis Produktu
Nóż Tojiro DP3 przeznaczony jest do plastrowania i porcjowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze ( 24 cm), które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą długość kawałka mięsa płynnie, nie klinując się i nie szarpiąc mięsa, jak noże o grubszym ostrzu.
Tojiro DP 3 to profesjonalna linia noży w zachodnim stylu, które długo zachowują ostrość i są łatwe w konserwacji, a dzięki pełnemu trzpieniowi charakteryzują się optymalnym wyważeniem.
Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla (DP) stawia te noże w światowej czołówce ostrości. DP3 - trzywarstwowa stal szlachetna wysokiej jakości, twardość ostrza: 60+/-1 HRC, i ergonomiczna rękojeść ECO Wood będąca połączeniem profilowanego drewna pochodzącego z recyklingu i wstrzykiwanej pod ciśnieniem żywicy. Rączka jest niezwykle wytrzymała i odporna na zmiany temperatur. Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii.
Dane techniczne
Wymiary | Długość całkowita: 36,5 cm, Długość ostrza: 24 cm |
Materiał | stal, drewno |
Typ produktu | Noże; nożyce i ostrzałki |