Nóż szefa kuchni Tojiro DP3 33 cm

F-812 Tojiro Tojiro
999.00 PLN
Produkt chwilowo niedostępny.


RODO
Administratorem Twoich danych osobowych jest Czerwona Maszyna 2.0 Karolina Gil Natalia Kasperowicz Sp.J. z siedzibą w Krakowie (31-429), przy ul. Łukasiewicza 3. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w szczególności w celu umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną oraz pełnego korzystania ze sklepu Czerwona Maszyna, w tym dokonywania transakcji w sklepie. Umożliwiamy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych. Czytaj pełną treść: Ochrona Danych Osobowych

Specyfikacja i dane techniczne

Kod producenta
F-812
Wymiary
Długość ostrza: 33 cm
Materiały
stal trójwarstwowa, drewno
Ograniczenia

Opis produktu

Uniwersalny nóż kuchenny Tojiro z serii DP3 o długości ostrza 33 cm, przeznaczony jest do krojenia, szatkowania, siekania i plastrowania rozmaitych produktów. Długie, mocne ostrze pozwala ciąć większe płaszczyzny i sprawia, że uciążliwe kuchenne zadania, takie jak siekanie cebuli czy zół, wykonuje się znacznie szybciej.

Tojiro DP 3 to profesjonalna linia noży w zachodnim stylu, które długo zachowują ostrość i są łatwe w konserwacji, a dzięki pełnemu trzpieniowi charakteryzują się optymalnym wyważeniem.
Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla (DP) stawia te noże w światowej czołówce ostrości. DP3 - trzywarstwowa stal szlachetna wysokiej jakości, twardość ostrza: 60+/-1 HRC, i ergonomiczna rękojeść ECO Wood będąca połączeniem profilowanego drewna pochodzącego z recyklingu i wstrzykiwanej pod ciśnieniem żywicy. Rączka jest niezwykle wytrzymała i odporna na zmiany temperatur. Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii.

Marka

Japońska marka Tojiro specjalizuje się w produkcji niezwykle ostrych noży kuchennych, których doskonałość wynika z wiedzy i doświadczenia przekazywanego z pokolenia na pokolenie. Nieustające poszukiwanie ostrza perfekcyjnego sprawia, że noże Tojiro znane są dziś i cenione przez największe sławy kulinarnego świata. Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla („DP”) stawia te noże w światowej czołówce jakości i ostrości. Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii.

Opinie

0,0 średnia ocena klientów
0 0 5 0
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Bądź pierwszym i Dodaj własną opinię