Nóż Santoku Kyocera Shin Black 16 cm
Cena regularna:
495,00 zł
Promocja trwa do 2 czerwca 2025
towar niedostępny

Podstawowy | 1 | |
Magazyn HURTOWNIA | 5 | |
Magazyn WIRTUALNY | 100000 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 | |
Magazyn WIRTUALNY | 0 |



Opis Produktu
Wielozadaniowy nóż kuchenny Kyocera Shin z ostrzem o długości 16 cm przeznaczony głównie do krojenia mięsa, ryb, warzyw i owoców. Jak każdy nóż Santoku, także i ten posiada charakterystyczny, obniżony czubek, który bardzo ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na którym można pokrojone produkty przenieść na patelnię lub do salaterki. Dzięki dużym gabarytom nóż doskonale nadaje się również do cięcia większych owoców i warzyw, takich jak kapusta, sałata, arbuz czy melon.
Ceramiczne noże marki Kyocera charakteryzują się wysoką odpornością na uszkodzenia oraz działanie kwasów i zasad. Co najważniejsze nie ulegają korozji i nie pozostawiają metalicznego posmaku na krojonych produktach. Noże są wyposażone w twarde klingi, które nigdy nie rdzewieją i zachowują perfekcyjną ostrość przez długi czas. Zanim noże Kyocera trafią na rynek są starannie ostrzone i dokładnie polerowane. Następnie przechodzą szereg testów, które sprawdzają ich wytrzymałość, giętkość oraz ostrość klingi. Dla zachowania bezpieczeństwa, noże zostały wyposażone w specjalne zabezpieczenia, dzięki którym da się je wykryć w bramkach na lotniskach. Narzędzia od marki Kyocera są produkowane w Japonii. Wyróżniają się nie tylko solidnym wykonaniem z wysokiej jakości materiałów, ale również eleganckim, przemyślanym wykończeniem.
Zaleca się:
Dane techniczne
Wymiary | Długość całkowita: 30,4 cm, Długość ostrza: 16 cm |
Materiał | ceramika |
Typ produktu | Noże; nożyce i ostrzałki |